To Eat
-
-
Entradas
-
Brie with passion fruit honey
R$59.00Breaded with almond flour, served with passion fruit honey and toast.
-
Spicy Potatoes with Herbs
R$29.00Roasted and then fried, seasoned with paprika salt and herbs. Served with adjuma chili pepper mayonnaise.
-
Quinteto
R$59.00Shrimp seared in black tucupi, rangpur sour cream and tucupi pearls in a crispy wonton wrapper.
-
Aubergine canapé
R$35.00Babaghanoush, confit tomato, gremolata and lemon shavings on crispy bread.
-
Bananal
R$48.00Plantain ceviche with granita cocoa honey and tucupi tiger’s milk.
-
Manifesto Regionalista
R$92.00Award-winning Brazilian cheeses, served with cambuci jam and naturally fermented bread. Tulha (Atalaia Farm - Amparo/SP), Mandala (Pardinho Artesanal - Pardinho/SP), Britannia Blue Cheese (Queijaria Belafazenda - Bofete/SP) and Half Cured (Brinco de Ouro - MG) cheeses
-
Sanduíches
-
Pina’s Sliders
R$39.003 sliders with arugula, green mayonnaise, reino cheese and caramelized onion.
-
Chicken Bao
R$34.00Fried chicken with adjuma chili pepper mayonnaise, pickled green apple and romaine lettuce.
-
Desculpe o Auê
R$33.00Aubergine paste, chickpea dumpling with spices, cucumber and radish salad on ciabatta bread.
-
Pratos
-
Panzanela do Agreste
R$35.00Tomato, pickled maxixe, olive tapenade, toasted cambuci pepper, red onion, naturally fermented croutons seasoned with Rangpur lime vinaigrette.
-
Grain salad with brie and roast apple
R$39.00Trail mix with pumpkin, roast apple, brie cheese and arugula, seasoned with sugarcane molasses vinaigrette.
-
Sertão Pegando Fogo
R$54.00Fillet mignon with Brazilian pepper sauce au poivre and grilled polenta.
-
Classic Arcos Gnocchi
R$49.00Butter-seared potato gnocchi. Served with goat cheese fonduta, pomegranate and basil.
-
Manacá
R$54.00Mushroom Pad Thai - Rice noodles with vegetables and mushrooms, served with a cashew nut and miso sauce.
-
Ora, ora pro nobis
R$39.00Roasted heart of palm with plantain purée, glazed onion and toasted rose cactus.
-
(Não) Existe amor em SP
R$64.00Tulha cheese risotto with grilled chorizo. Served with shallots, lemon and basil gremolata.
-
Vatapá – A Feast
R$92.00Shrimp, pumpkin and ginger mousseline, peanut farofa, green tomato and coriander vinaigrette.
-
Sobremesas
-
Amar, verbo intransitivo
R$26.00Puxuri-based Crème Brulée
-
Arcos’ Classic apple pie
R$29.00With apple jam filling. Served with dairy ice cream.
-
To Drink
-
-
Autorais
-
A BORBOLETA ANIL
R$58.00Vinho do Porto Tawny, Rum 7 anos, Drambuie, abacaxi, limão e aquafaba.
-
A TROPICALISTA
R$32.00Rum blanco com banana nanica, xarope de casca de banana com canela e limão. Drinque clarificado com leite integral.
-
A RARA
R$59.00Tequila blanco com nibs de cacau, xarope de morango, Cherry Heering e aquafaba.
-
A MULHER DO DIABO
R$34.00Vodka com missô, Sake, água de tomate com pimenta gochujang e vinagre de arroz.
-
A MULHER DO FIM DO MUNDO
R$34.00Ketel One, kefir e xarope de manga.
-
A PANTERA
R$55.00Singleton 12 anos, açúcar, xarope de manga, limão e cerveja ácida de manga.
-
A RADIOATIVA
R$42.00Drinque gaseificado com vermute seco, redução de ameixa e espumante.
-
A JOIA RARA
R$32.00Cachaça Mato Dentro Ouro, Cachaça Mato Dentro Sabina, limão, redução de frutas amarelas e aquafaba.
-
A REVOLUCIONÁRIA
R$41.00Rum Zacapa 23, limão, cordial de hibisco com maracujá e Cherry Heering.
-
A ROSA
R$44.00Drinque gaseificado com Sake, vermute seco, cordial de hibisco com maracujá.
-
DENTRO DE MIM MORA OUTRA
R$49.00Tanqueray com frutas vermelhas, xarope de morango, limão, Cherry Heering e aquafaba.
-
TU NÃO TE MOVES DE TI
R$74.00Don Julio, Jerez Fino, leite de tigre e açúcar.
-
UM CO(R)PO TODO SEU
R$32.00Cachaça Mato Dentro com pimenta de cheiro, xarope de goiaba, limão e aquafaba.
-
A PIANISTA
R$46.00Tanqueray N.Ten, vermute seco com poejo, Jerez Oloroso e vinagre de arroz.
-
A ELEITA
R$63.00Bulleit Bourbon com nibs de cacau, Jerez Fino, açúcar e Angostura.
-
A DAMA
R$45.00Ketel One, Frangelico, café, açúcar, suco de laranja e limão.17
-
Não Alcoólicos (Bar dos Arcos)
-
A DANDALUNDA
R$22.00Bebida gaseificada com xarope cítrico com capim santo, limão e abacaxi.
-
A ORIGINÁRIA
R$22.00Xarope de manga com kefir.
-
A PEQUENA NOTÁVEL
R$24.00Cordial de hibisco com maracujá, limão e refrigerante de gengibre.
-
A POETA
R$22.00Xarope de chá preto, abacaxi, grapefruit, limão e aquafaba.
-
FRUTO PROIBIDO
R$26.00Bebida gaseificada de suco de maçã clarificado.
-
Clássicos (Bar dos Arcos)
-
TANQUERAY TÔNICA
R$46.00Tanqueray e Tônica London Essence no copo longo.
-
DUNHILL
R$48.00Tanqueray N.Ten, Jerez Fino, vermute seco, Grand Marnier e Pernod.
-
JEREZANA
R$48.00Jerez Fino, Jerez Oloroso, vermute tinto, vermute seco, açúcar e Angostura de laranja.
-
HORSE’S NECK
R$55.00Bulleit Bourbon, Angostura e refrigerante de gengibre.
-
RUSSIAN PUNCH
R$38.00Brandy de Jerez, Vinho do Porto Tawny, xarope de chá preto e limão.
-
CLUBLAND
R$48.00Ketel One, Vinho do Porto Branco e Angostura.
-
PALOMA
R$60.00Drinque gaseificado com Tequila blanco, grapefruit, limão e calda de agave.
-
ROB ROY
R$60.00Singleton 12 anos, vermute tinto e Angostura.
-
NEGRONI
R$38.00Campari, Vermouth Di Torino e Gin.
-
Cerveja
-
Becks long neck.
R$19.00
-
Espumante
-
Perelada - Cava Stars Touch of Rosé
R$270.00
-
Vinho Branco
-
Salentein Reserve - Chardonnay
R$265.00
-
Vinho Rose
-
Le jaja de Jaú Rosé
R$185.00 -
Durbanville Hills Rose Merlot
R$192.00
-
Vinho Tinto
-
Esteva - Casa ferreirinha
R$198.00 -
Urceus - Primitivo de Mandauria
R$210.00 -
Les Fruits Sauvages - Pinot Noir
R$220.00 -
Salentein - Cabernet Sauvignon Reserve
R$238.00 -
Rutini Encuentro - Malbec
R$270.00 -
Château Puycarpin - Bordeaux Supérieur
R$285.00
-
Soft Drinks
-
Water
R$7.00 -
Sparkling water
R$7.00 -
Baer Mate
R$14.00 -
Sodas
R$8.00 -
London Essence Tonic water
R$14.00 -
Drip coffe v60
R$8.00
-
Taxa de Serviço de 13% não obrigatória.
-
.
-